Lokalne vesti

Udruženje ratnih veterana će obeležiti godišnjicu agresije

Udruženje ratnih veterana priprema obeležavanje 15 godina od početka NATO agresije na tadašnju SR Jugoslaviju.

To je samo jedna od aktivnosti koje predstoje u ovoj godini nakon tranformacije Udruženja iz opštinske u okružnu organizaciju koja sada pokriva čitavu Istočnu Srbiju.

Prema rečima predsednika okružnog odbora Udruženja ratnih veterana Zvonimira Blagojevića, jedna od aktivnosti u okviru obeležavanja ovog jubileja biće Svečana akademija.

O imenima učesnika je još rano govoriti ali će članovi sličnih udruženja sa višeg nivoa, političari i vojni komentatori svakako biti osobe koje će se naći u programu ove manifestaciji.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend