Lokalne vesti

Uhapšen odmah po izlasku iz Zabele

Požarevačka policija uhapsila je Ranka P. (38), državljanina Crne Gore, zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u pokušaju.

Crnogorski državljanin,  sumnjiči se da je  aprila 2009. godine,  maskiran  preteći  automatskom puškom  ušao u menjačnicu   “Exit” u Ulici  Čede Vasovića u Požarevcu i  od radnice menjačnice  zatražio novac.  Aktiviranjem alarma, osumnjičeni je  pobegao iz menjačnice.

Policija  je  Ranka P. uhapsila istog dana, nakon  odsluženja  kazne zatvora u Kazneno popravnom zatvoru “Zabela” u Požarevcu. 

Protiv njega  požarevačka policija je 2011. godine, podnela  krivičnu prijavu  za nasilje  u porodici, jer je fizički zlostavljao  suprugu M.M.  kojoj je  zalepio usta, ruke i noge  lepljivom trakom, potom  je udarao  i šutirao, preteći  joj  usijanom metalnom šipkom da će nju i dvoje maloletne  dece ubiti. Pošto je suprugu oslobodio i poslao je u seosku prodavnici po pivo,  ona je to iskoristila  i pozvala  policiju.

Požarevačka  policija  osumnjičenog Ranka. P.  uz krivičnu prijavu   predala  je nadležnom istražnom sudiji.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend