Lokalne vesti

Uhapšena službenica policije

Požarevačka policija je, po nalogu tužilaštva, uhapsila i podnela krivičnu prijavu protiv referenta upravnih poslova Policijske stanice Žabari, Jasmine J. (55) iz Žabara, zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Osumnjičena je van utvrdjenih zakonskih procedura, bez potrebene dokumentacije, petorici  hrvatskih državljana, odredila  matične brojeve i izvšila prijavu prebivališta u mestu Žabari.

Takodje bez potrebne dokumentacije i utvrdjivanja identiteta, primila je zahteve za izdavanje lične karte i putne isprave. Zahtevi  za izradu ličnih kartata i putnih isprava, primljeni su po hitnom postupku takodje  bez  dokaza o hitnosti. Sva biometrijska dokumenta, sa lažnim podacima, hrvatski državljani su preuzeli narednog dana  u Beogradu.

Jasmina J. je udaljena iz službe i protiv nje pokrenut je disciplinski postupak za težu povredu radnih obaveza i dužnosti.

Osumnjičena službenica upravnih poslova Policijske stanice Žabari je uz krivičnu pijavu predata Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend