Lokalne vesti

Uhapšeni prevaranti

Beogradska policija uhapsila je četvoricu iz Niša Š.J., D.M., I.I. i R.DŽ. osumnjičene da su počinili više prevara na teritoriji Beograda, Smedereva, Požarevca, Užica, Kruševca, Čačka, Vranja i Niša, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Prema navodima policije, sumnja se da su oni ulazili u menjačnice, prodavnice i pekare i od prodavaca tražili da im usitni novac, dajući im pri tom novčanice većih apoena.

Kada im je radnik izlazio u susret, jedan od njih je uzimao novčanice i brojao ih, istovremeno sakrivajući deo novca. Potom je radniku vraćao ostatak i tražio prvobitno predatu novčanicu većeg apoena uz izgovor da mu ne odgovara tako usitnjen novac, navodi se u saopštenju MUP.

U tome je obično bio uključen još jedan osumnjičeni, koji je imao zadatak da požuruje i zbunjuje prodavca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend