Lokalne vesti

Uhapšeni zbog zbog zlostavljanja dečaka

U Smederevu uhapšena dva muškarca zbog obljube nad decom i nemoćnim maloletnikom. Obojica će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.

Smederevska policija uhapsila je dva muškarca iz tog grada zbog sumnje da su obljubili decu i nemoćnog maloletnika, kao i da su navodili maloletnika na prisustvovanje polnim radnjama, saopštila je policija.

Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su Toplica P. (58) i Darko M.(38).

Osumnjičeni Toplica P. je, kako se navodi u saopštenju, poslednjih šest meseci u više navrata, u svoju kuću dovodio maloletnika (17) ometenog u razvoju, i sa njim uz pretnju imao seksualne odnose.

U pomoćnoj zgradi i u svojoj kući, u istom periodu, osumnjičeni je imao seksualne odnose i sa svoja dva maloletna pastorka starosti osam i 12 godina, dok je svog sina (10) primoravao da prisustvuje seksualnom činu.

Osumnjičeni Darko M. takođe je u poslednjih šest meseci, u svoju kuću dovodio istog maloletnika i sa njim imao seksualne odnose.

On je u istoj kući u poslednja tri meseca imao seksualne odnose i sa decom starosti 12 i 13 godina, dok je Topličin sin (10) primoravan da prisustvuje obljubi i kod osumnjičenog Darka.

Obojica osumnjičenih će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend