Lokalne vesti

Ukrali zastavu i ostavili poruku

Ispred ulaza u prostorije Demokratske stranke u Kostolcu tokom uskršnjih praznika ukradena je zastava stranke, a na ulaznim vratima ostavljena je nalepnica sa parolom „Ne zaboravi ko nas je bombardovao! Amerika, Evropska zajednica...“.

Oglasio se Opštinski odbor DS-a u Kostolcu koji je saopštio da se radi o nerazumnom postupku koji su mogli da učine samo pojedinci iz marginalnih grupa.

Tomislav Petrov iz kostolačkog DS-a kaže da se slične stvari u gradu u kojem žive pripadnici više različitih nacija nikada ranije nisu dešavale.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend