Lokalne vesti

Ulaganja u sport

Budućnost sporta zavisi od ulaganja u njegov razvoj u svim gradovima Srbije, izjavila je danas u Požarevcu ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković.

Na svečanom prijemu povodom manifestacije Dani tenisa koja se održava u Požarevcu i trofeja Dejvis kupa koji je izložen u svečanim salonima gradske uprave, ministarka je rekla da država ulaže u razvoj tenisa i da je zahvaljujući tome do sada u zemlji izgrađeno 11 terena.

Gradonačelnik Požarevca Miodrag Milosavljević izjavio je da je grad zajedno sa ministarstvom omladine i sporta, ministarstvom prosvete uložio značajna sredstva u razvoj sporta u gradu.

Milosavljević je pobrojao nekoliko projekata. Medju njima su teren malih sportova, sportska sala u Osnovnoj školi "Sveti Sava" i gimnastička hala u Kostolcu, koji još uvek nisu okončani.

Ministarka omladine i sporta  danas je posetila Kostolac gde se održava republičko takmičenje u sportskoj gimnastici i Malo Crniće u kojem je otvorila opštinsku kancelariju za mlade.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend