Lokalne vesti

Ulica kulture od 29. avgusta

Sedma po redu manifestacija „Ulica kulture“ održaće se od 29. avgusta do 1. septembra u okviru pratećih manifestacija 49. Ljubičevskih konjičkih igara.

Program je podeljen u tri celine: likovna, muzičko-poetska i književna kaže za Boom 93 Radoslav Stanojević, upravnik Galerije Milene Pavlović Barili i dodaje da je budžet ovogodišnje manifestacije 75.000 dinara.

U okviru muzičko-poetske večeri, 29. avgusta od 20h u svečanoj sali Galerije Milene Pavlović Barili, koncert će održati učenici Muzičke škole Stevan Mokranjac.

Od 30. avgusta do 1. septembra u dvorištu Galerije u okviru manifestacije „Ulica kulture“ održaće se likovna kolonija na kojoj će učestvovati 10 učenika osnovnih i srednjih škola u Požarevcu.

Dok je za četvrtak 30. avgusta predvidjeno održavanje književne večeri pod nazivom „Sa poznatim književnikom na ti“ na kojoj će biti predstavljen umetnički portret Milisava Milenkovića.

Organizatori manifestacije „Ulica kulture“ su Fondacija Milenin dom i Galerija Milene Pavlović Barili.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend