Lokalne vesti

Unapređenje zdravstvene zaštite na „Drmnu“

Početkom avgusta prošle godine zdravstvena ambulanta na kopu „Drmno“ počela je zvanično da radi, a u narednim mesecima očekuje i opremanje još jedne ambulante u Termoelektrani „Kostolac B“, piše list TE-KO Kostolac. U međuvremenu je kupljeno i novo sanitetsko vozilo.

Privredno društvo „Termoelektrane i kopovi Kostolac" kupilo je nedavno sanitetsko vozilo koje će 6. avgusta i zvanično predati na upotrebu ambulatni u Drmnu. Vrednost ovog vozila, koje će dodatno unaprediti zdravstvenu zaštitu zaposlenih je oko tri miliona i 800 hiljada dinara.

Sanitetsko vozilo je savremeno opremeljeno i između ostalog sadrži opremu za kiseoničku terapiju, defibrilator, EKG portabl aparat, aspirator, set za intubaciju, zatim reanimacioni šireći balon, mobilni set za kiseonik i komplet kragni za imobilizaciju vratnog dela kičme.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend