Lokalne vesti

Upis studenata

Prijavljivanje kandidata za upis na Visoku tehničku školu strukovnih studija u Požarevcu za školsku 2011/12 godinu obaviće se od 22. do 24. juna od 8 do 14 časova u prostorijama škole.

Ove godine škola upisuje 280 studenata i to na pet smerova: mašinski, elektrotehnički i ekologija po 60 studenata od čega 33 na budžetu i 27 samofinansirajućih, a agronomija i prehrambena tehnologija po 50 studenata i to 33 na budžetu i 17 samofinansirajućih.

Polaganje prijemnog ispita iz matematike i hemije je 29. juna, a iz biologije 30. juna. Konačna rang lista biće objavljena 6. jula, a upis kandidata je 7., 8. i 11. jula.

Naknada za polaganje prijemnog ispita je 2000 dinara, a školarina za ovu školsku godinu je na nivou prošle godine i iznosi 50.000 dinara i može se platiti u tri rate kaže Svetlana Ćirić, sekretar Visoke tehničke škole stukovnih studija.

„Studije su akreditovanje, trogodišnje i u skladu sa Zakonom o viskom obrazovanju" dodaje Ćirić.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend