Lokalne vesti

Upozorenje zbog odrona na putevima Braničevskog okruga

JP „Putevi Srbije“ izdalo je upozorenje na odrone na putnim pravcima koji se nalaze na teritoriji Braničevskog okruga.

Prema informacijama, koje je JP „Putevi Srbije“ objavilo na svom internet portalu, odrona ima na sledećim putnim pravcima: Golubac – Donji Milanovac i Gornjak – Žagubica. Iz ovog preduzeća apeluju da vozači prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i savetuje maksimalan oprez u vožnji, jer zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima i vlažnih kolovoza moguće je stvaranje poledice.

Prema podacima Auto-moto saveza Srbije odrnoi su mogući na putevima između Aljudova i Manastrice i Kučeva i Majdanpeka. Takođe obaveštavaju vozače na klizave kolovoze na putevima kod Petrovca na Mlavi i Krepoljina.

Na teritoriji Braničevskog okruga i dalje je na snazi žuti meteoalarm. Kako navode na portalu Republičkog hidrometerološkog zavoda žuti alarm je proglašen zbog otapanja snežnog pokrivača. Žuti metoalarm biće na snazi u naredna tri dana, zbog zaleđivanja mokrih površina i poledice.

Na portalu weather2umbrella za danas je prognozirana kiša koja će padati veći deo dana dok se uveče očekuje zapadni vetar jačine do 5 m/s. Maksimalna temperatura iznosiće 5 stepeni.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend