Lokalne vesti

Uredjenje fasada

Grad Požarevac priredio je svečanost povodom renoviranja pojedinih fasada zgrada na Trgu oslobođenja. Na trgu starogradska muzika i gradonačelnik koji je najavio nove rekonstrukcije u centru Požarevca.

Naredne godine grad urediti fasadu i rekonstruisati zgradu na uglu Lenjinove i Trga oslobodjenja, početi radove na preuredjenju Tabačke čaršije u pešačku zonu i prilagoditi gradski park u ambijentalnu celinu sa Okruznim zdanjem, izjavio je u utorak uveče gradonačelnik Požarevca Miodrag Milosavljević.

On je na svečanosti povodom renoviranja fasada na Trgu oslobodjenja rekao da će grad obnoviti zgrada nekadašnje kafane Bulevar u kojoj će biti smeštena Komunalna policija.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend