Lokalne vesti

Uređenje fudbalskih prostorija u Osanici

U selu Osanica privodi se kraju uređenje prostorija Fudbalskog kluba “Pobeda 1953”.

Radovima je obuhvaćeno kompletno uređenje fasade objekta, stara i dotrajala stolarija zamenjena je novom, sanirana je krovna konstrukcija, a u toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne i elektromreže i ugradnja keramike. Nakon završetka radova koji se očekuju za desetak dana, preko 30 registrovanih juniora i seniora Fudbalskog kluba „Pobeda 1953“, dobće kompletno uređene funkcionalne svlačionice za domaćine i gostujuće ekipe  sa kupatilima, kao i uređen prostor za sudije i zapisničare.

Renovirane prostorije u mnogome će pomoći i olakšati igračima kluba da nastave uspešno započetu  sezonu ali i privući još mladih igrača koji će ređati uspehe u narednim sezonama. Takođe, obezbeđen je i potreban materijal za ograđivanje stadiona, pa se u narednom periodu, kada vremenski uslovi dozvole očekuje završetak ovog dela posla.

Radove izvodi preduzeće za prodaju građevinskog materijala i obavljanje građevinskih poslova Grmeč iz Despotovca a sredstva za rekonstrukciju objekta obezbeđena su uz podršku lokalne samouprave opštine Žagubica koja ulaže velike napore za obezbeđivanje kvalitetnih uslova na terenima kako u Osanici, tako i širom opštine Žagubica.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend