Lokalne vesti

Uređenje kafane Bulevar na proleće

Projekat adaptacije zgrade gradske kafane Bulevar je uradjen i sredstva u iznosu od 12 miliona dinara za ove radove su opredeljena iz gradskog budžeta.

U toku je priprema tehničke dokumentacije za dobijanje gradjevinskih dozvola, a nakon toga sledi raspisivanje javne nabavke za odabir izvodjača radova na adaptaciji, kaže direktor Direkcije za izgradnju grada Miodrag Stojković i dodaje da se nada početku radova na proleće.

„Ovde se radi o velikoj javnoj nabavci, a kako javne nabavke traju minimum dva i po meseca  bićemo zadovoljni ako radovi počnu 1. maja.

Objekat kafane Bulevar je pod zaštitom Regionalnog zavoda za zaštitu spomenika kulture u Smederevu, a nakon rekonstrukcije u njemu bi trebalo da bude smeštena Komunalna policija.

Stojković kaže da je uradjen i projekat za izgradnju kružnog toka na bulevaru i da su za te radove opredeljena sredstva od 15 miliona dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend