Lokalne vesti

Uređenje parkirališta

Parkiralište kod Osnovnog suda zatvoreno je do narednog utorka. Razlog je nivelisanje i asfaltiranje parkirališta za koje je Parking servis izdvojio 1,5 miliona dinara.

Direktor ovog javnog preduzeća Slavko Živković kaže da će problem odvođenja površinskih voda biti rešen postavljanjem kanaleta, kao i da će parkiralište biti ograđeno stubovima i propisno obeleženo.

Živković kaže i da će do petka biti završeno postavljanje zaštitnih stubova na trotoaru u ulici 15.oktobra i da će od naredne nedelje početi njihovo postavljanje u ulici Jovana Šerbanovića kod Pošte i preko puta Hitne pomoći.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend