Lokalne vesti

Usklađivanje rada i roditeljstva

U sklopu projekta koji se realizuje u saradnji opštine Žagubica na čelu sa predsednikom Safetom Pavlovićem i ministarstra bez portfelja doktorke Slavice Đukić Dejanović, zadužene za populacionu politiku, koji obuhvata adaptaciju zgrade u Кrepoljinu za potrebe dečijeg vrtića, organizovana je i obuka na temu žene i preduzetnistvo i usklađivanje rada i roditeljstva.

Edukacija je sprovedena u organizaciji nevladine organizacije “Toplica –  odbor za razvoj lokalnih zajednica”.
Preko 30 učesnica edukacije  iz opštine Žagubica  različitih obrazovnih profila, u neposrednom razgovoru sa edukatorom  uzele  su aktivno učešće  u razmatranju važnih tema  koje se tiču unapređenja  mera  populacione politike u opštini Žagubica.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend