Lokalne vesti

Uskoro ANEM-ov rečnik korupcije

Ilustrovani rečnik korupcije je projekat ANEM-a koji je nastao kako bi se građani i mediji uključili u prevenciju korupcije i borbu protiv nje.

Serijal Asocijacije nezavisnih elektronskih medija će početi da se emituje 24. marta i u njemu će, kroz lokalne priče, biti objašnjeni odabrani termini iz oblasti korupcije. Emisija biće emitovana na lokalnim radio i TV stanicama širom Srbije, a jedan od emitera je i radio Boom 93.

Predsednik ANEM-a Miša Tadić pojašnjava da će Ilustrovani rečnik korupcije imati 20 epizoda kroz koje je predstavljeno 20 najčešćih i najvažnijih pojmova kada je u pitanju borba protiv korupcije. 

“Rečnik korupcije” je radio i TV serijala kao i elektronski tekstualni rečnik koji će biti dostupan putem različitih medijskih platformi, kako bi služio građanima, ali i samim medijima, za informisanje o temi korupcije, njenim pojavnim oblicima i načinima na koji sami mogu da se angažuju na njihovom rešavanju. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend