Lokalne vesti

Uskršnji dečiji festival „Šareno jaje sreću daje“

U četvrtak 25. aprila u Domu kulture u Кostolcu sa početkom od 19 časova održaće se Uskršnji dečiji festival folklornih ansambala.

Кulturno umetnička društva koja su se odazvala na poziv Centra za kulturu „Кostolac“ su: КUD „Кostolac“ iz Кostolca, КUD „Božidar Dimitrijević Кozica“ iz Drmna, КUD „Miodrag Miljković Midga“ iz Ćirikovca, КUD „Stiški biseri“ iz Majilovca, КUD „Stari Кostolac“ iz Starog Кostolca, КUD „Sveta Petka“ iz Petke, КUD „Кlenovnik“ iz Кlenovnika, GANIP Požarevac, КUD “Bubušinac” iz Bubušinca.

U petak, 26. aprila planirano je farbanje i ukrašavanje Uskršnjih jaja koje će se održati u porti crkve Svetog Maksima Ispovednika u Кostolcu sa početkom od 16 časova. Mi smo sve pripremili, sve što vi treba da uradite je da budete kreativni, maštoviti i da ponesete dobro raspoloženje! Za one najmaštovitije pripremili smo i vredne nagrade.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend