Lokalne vesti

Uspeh amaterskog pozorišta „Milivoje Živanović“

Za uloge u predstavi „Poziv na pogubljenje“, Siniša Stanković proglašen je za najboljeg glumca festivala, a Snežana Mandrašević dobila je nagradu publike na Petom festivalu glumačkih ostvarenja amaterskih pozorišta u Loznici.

U konkurenciji 14 nominovanih glumaca iz 6 predstava, za najboljeg glumca Petog festivala glumačkih ostvarenja amaterskih pozorišta u Loznici koje su održane od 11. do 18. aprila, po odluci stručnog žirija proglašen je Siniša Stanković za ulogu Cincinata u predstavi "Poziv na pogubljenje" amaterskog pozorišta "Milivoje Živanović". Iz iste predstave nominovani su bili i Snežana Mandrašević (dobitnica nagrade publike) i Jovica Tošković.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend