Lokalne vesti

Uspešno poslovanje TE KO u prošloj godini

Privredno društvo „Termoelektrane i kopovi“ Kostolac ostvarilo je u prošloj godini 4,6 milijardi dinara neto dobiti i time krunisalo jednu od najuspešnijih proizvodnih godina, saopšteno je danas.

Ostvarenim profitom  u prošloj godini  nastavljena je uspešna poslovna politika preduzeća i potvrđene razvojne mogućnosti energetskog sistema Privrednog društva „TE-KO“.

Kostolac je ostvario čist poslovni dobitak od gotovio dve milijarde dinara. Prošla godina je upamćena i po ostvarenim proizvodnim rezultatima koji su takođe bili iznad plana. Elektroprivredi Srbije isporučeno je 6,2 milijarde kilovat časova električne energije  a takođe je proizvedeno 9,2 miliona tona uglja  i  gotovo 39 miliona kubika otkrivke.

Dobri finansijski rezultati privrednog društva rezultat su kontinuiteta uspešne poslovne politike koja se realizuje u okviru  postavljenih ciljeva, navodi se u saopštenju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend