Lokalne vesti

Uspešno takmičenje za Crveni krst Požarevac

Na medjuregionalnom takmičenju prve pomoći koje se održalo u Merošini ekipe Crvenog krsta iz Požarevca ostvarili su zapažene rezultate.

U kategorijama omladine i podmlatka ekipa iz Požarevca je osvojila 4. mesto. U kategoriji realistični prikaz povreda stanja i obolenja tim Crvenog krsta je bio treći.

Pobednik ovogodišnjek takmičenja u kateogriji omladine je organizacija Crvenog krsta iz Niša dok je u kategoriji podmlatka prvo mesto osvojila je organizacija iz Vranja. U kategoriji realistični prikaz povreda stanja i obolenja tim iz Niša je osvojio prvo mesto.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend