Lokalne vesti

Uz božićnu liturgiju i česnicu vernicima darovan dukat

Nakon božićne liturgije u crkvi Svetog arhanđela Gavrila u Velikom Gradištu, kojom se proslavlja rođenje Hrista, jedan od najvećih hrišćanskih praznika, i ove godine lomila se česnica u kojoj su se nalazila dva zlatna dukata.

Iako je jaka hladnoća mnoge sprečila da dođu, crkva je bila puna, a prvi dukat obradovao je malog Gavrila Marinkovića dok je drugi našla Nina Trailović.

Zlatnici su poklon opštine Veliko Gradište, a česnicu je izradila i poklonila Pekara “Ema“.

Svetoj liturgiji i lomljenu česnice prisustvovali su i organizatori, Turistička organizacija opštine Veliko Gradište i predstavnici lokalne samouprave.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend