Lokalne vesti

Uzrok zapaljenje masnoće u ventilaciji

Uzrok požara koji je u petak izbio u restoranu u Zabeli je zapaljenje masnoće u ventilaciji, potvrđeno je Boom 93 u Policijskoj upravi u Požarevcu.

Do požara je došlo kada se zapalila masnoća nataložena u aspiratoru. Potpuno je izgorela krovna konstrukcija iznad kuhinje restorana, a požar je zahvatio i deo krova iznad svečane sale.

Vatra je zahvatila ukupno 600 kvadrata u restoranu.

U policiji kažu da procena štete nije vršena i da će to narednih dana uraditi osiguravajuće društvo kod koga je objekat osiguran.

Vatrogasno-spasilačkoj jedinici u Požarevcu požar u Zabeli prijavljen u 13 časova. Intervencijom  vatrogasaca požar je lokalizovan za 40 minuta.

Požar u restoranu u „Zabeli“

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend