Lokalne vesti

Vanredna kontrola mostova dužih od 100 metara

Vanredni nadzor će izvršiti tim koji će biti sastavljen od stručnjaka iz Ministarstva građevinstva, saobraćaja i infrastructure i preduzeća iz drumskog i železničkog saobraćaja. Na teritoriji grada Požarevca postoje tri takva mosta.

Predmet kontrole i provere biće mostovi na putevima i prugama u Srbiji koji su građeni šre više decenija, a koji su u međuvremenu sanirani i rekonstruisani, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Cilj vanrednog inspekcijskog nadzora biće kontrola kako potrebne dokumentacije, tako i konstrukcije mostova.

Na teritoriji grada Požarevca postoje tri mosta duža od 100 metera, dva se protežu preko reke Velike Morave, Dragovački i Železničko drumski most kod Ljubičeva, i jedan koji se proteže pre reke Mlave na magistrali za Veliko Gradište.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend