Lokalne vesti

Vašar se seli

Vašar se sledeće godine seli na novu lokaciju. To će najverovatnije biti dragovački put, kaže gradonačelnik Miomir Ilić.

Zbog buke i velike količine smeća koje ostavljaju zakupci na vašaru, poslednjih nekoliko godina govori se o preseljenju vašara na drugu lokaciju u Požarevcu.

Gradonačelnik Miomir Ilić kaže da je gradsko veće donelo zaključak o izmeštanju ove manifestacije.

On je dodao da će za održavanje vašara najverovatnije biti određen dragovački put. Ilić je rekao da bi u narednih godinu dana trebalo da se obezbedi potrebna infrastruktura na novom prostoru. 

Sadašnji prostor vašarišta biće uređen kao sprotsko-rekreativni kompleks. Kompletni radovi na uređenju prostora do pruge trebalo bi da se obave u toku 2013.godine.

Ove godine Komunalne službe bi od vašara, na ime zakupa  trebalo da inkasiraju nešto više od 2 miliona dinara. Deo novca biće iskorišćen za uređenje nove lokacije.  

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend