Lokalne vesti

Važni projekti iz kineskog kredita

Informacija da je Kina odobrila Srbiji povlašćeni kredit od 300 miliona dinara, predstavlja početak ostvarivanja plana Termoelektrana i kopova Kostolac na projektima koji su inicirani međudržavnim sporazumom, saopštilo je to preduzeće.

Kineski  preferencijalni kredit  namenjen je revitalizaciji blokova B1 i B2, izgradnji sistema za odsumporavanje kao i izgradnji infrastrukturnih objekata ,luke ,železničke pruge i puteva za potrebe daljih projekata, navodi se u saopštenju Termoelektrana i kopova Kostolac.

Ono što će uslediti je potpisivanje ugovora sa kineskom stranom o odobrenom kreditu ,čime će se intenzivirati tehnička saradnja sa kineskom kompanijom CMEC.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend