Lokalne vesti

Veče horova – za novi klavir

Manifestacija ''Veče horova grada Požarevca'' organizuje se 4. put zaredom, a okupiće horove osnovnih i srednjih škola kao i one u vrtićima.

Manigestaciji se pidružuje i crkveni hor. Koncert se organizuje u dobrotvorne svrhe, pa će se novacem od prodatih karata odvojiti za kupovinu klavira za potrebe osnovne škole “Dositej Obradović“. Osnovni cilj manifestacije je i da ove godine okupi horove i pokaže njihovo umeće.

Koncert će se održati u petak 12.aprila u Centru za kulturu Požarevac sa početkom od 19:30 h. Karte se mogu kupiti u MŠ „Stevan Mokranjac“, po ceni od 200 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend