Lokalne vesti

Večeras počinje prvi „Stand up“ festival u Požarevcu

U petak 22. novembra u 21 sat počinje ''LOKAL STAND UP FEST„ u organizaciji Centra za učenje stranih jezika LINK UP. Predstava koja je prva na repertoaru je “Stari dečak” Radomira Nestorovića, koji će vas nasmejati do suza.Ulaz će biti besplatan.

Radomir Nestorović je standuper već nekoliko godina . Nastupao je po klubovima i festivalima u Sloveniji i Hrvatskoj kao i u celoj Srbiji. Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra. Ukoliko želite da se dobro zabavite, onda ne propustite priliku da budete u Radio Kafeu u 21 sat, jer je svaka predstava jedno neponovljivo iskustvo. Ulaz za ovu predstavu je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da izvršite rezervaciju mesta.

Pored Radomira Nestorovića, pred publikom će se naći neki od najboljih mladih komičara iz Srbije, te iz LINK UP-a  najavljuju sledeće nastupe:

30. novembar – Darko Mitrović  “Sto mu gromova”
7. decembra – Nikola Radojlović “Ne bih da mračim”
13. decembra Jelena Radanović “Imam plan”

Lokal Stand Up Fest organizuje se uz podršku Gradskog veća Grada Požarevca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend