Lokalne vesti

Većina Požarevljana u Grčkoj i Turskoj

Nastavljajući tradiciju prethodnih godina i ove godine će najveći broj naših sugrađana letovati u Grčkoj i Turskoj.

Ukoliko je vaš izbor Grčka, trebalo bi da znate da je smeštaj jeftiniji nego prethodnih godina. Naročito je opala cena apartmana, što je najčešći izbor naših sugrađana. U Grčkoj možete letovati sa popustom po ceni od 205 do 220 evra sa prevozom. U cenu od 205 evra uvek je uračunat autobuski prevoz i međunarodno putno osiguranje do 10 000 evra.

Ako odlučite da odmor provedete u Turskoj, možete letovati u Kušadasiju, Marmarisu ili Bodrumu. Cena letovanja iznosi od 119 do 405 evra. Obezbeđeni su i specijalni popusti, a ako krenete 15, 16, 19 i 21. jula, možete letovati po ceni od 90 evra, kaže Mitić Zorica ispred turističke agencije M-Tourist Požarevac.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend