Lokalne vesti

Velebit novi trener Smedereva

Fudbalski klub Smederevo objavio je da je Miloš Velebit imenovan za novog trenera i da će na toj funkciji zameniti Aleksandra Janjića.

Janjić je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom zbog izostanka takmičarskih rezultata, a u cilju buđenja ekipe pred najbitnije utakmice u prvenstvu.

„Jedan od najkvalitetnijih trenera u ligi pored velikih problema u kreiranju igre usled dolaska velikog broja igrača, novog stručnog štaba, mnogobrojnih povreda nije uspeo da ostvari pobedu što je rezultiralo paljenjem alarma u klubu i donošenja teških odluka za dobrobit kluba. Iako je ekipa Smedereva počela bolje da igra u poslednjih par kola, samopouzdanje je i dalje na niskom nivou jer pobeda nikako da dođe, a vremena više nema“, kaže se na sajtu kluba.

Vođenje ’oklopnika’ tako će preuzeti Velebit, bivši igrač Smedereva, a sadašnji perspektivni trener i instruktor FSS.

„Velebit je mlad, izuzetno radan, stručan i obrazovan trener, a priliku da pokaže svoj talenat dobiće u svom klubu i svom gradu“, dodaje se na sajtu Smedereva.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend