Lokalne vesti

Velika pomoć vatrogasaca

Sutra će biti obelešen dan Vatrogasno-spasilačke jedinice, a požarevački vatrogasci izvešće pokaznu vežbu u Vatrogasnom domu. Grad će novčano nagraditi jednog spasioca, najavio je gradonačelnik.

Grad želi da se oduži spasiocima za sve svu pomoć u prethodnom periodu i sutra će nagraditi Stanoja Mladenovića iz vatrogasno-spasilačke službe kojem će pripasti nagrada od 25.000 dinara, što je iznos u visini "oktobarske nagrade" najavio je gradonačelnik Miodrag Milosavljević.

On je podsetio na veliki doprinos koji je ova jedinica dala prilikom zastite sela Stari Kostolac od poplavnih voda Mlave i prilikom spašavanja ljudi kada je preko 200 automobila bilo zavejano u okolini Požarevca decembra prošle godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend