Lokalne vesti

Veliko Gradište organizuje doček pravoslavne Nove godine

Opština i Turistička organizacija Veliko Gradište organizuju i ove godine doček pravoslavne Nove godine, u nedelju 13. januara.

Na početku dočeka planiran je koncert Ansambla narodnih igara i pesama „Vlastimir Pavlović Carevac“ Veliko Gradište, koji će održati svečani novogodišnji koncert u hali Sportskog centra. Kao gost, na koncertu će nastupiti Folklorni ansambl Doma kulture „Vlada Marjanović“ iz Starog sela. Koncert počinje u 19 sati.

Na „Žitnom trgu“ organizovan je doček uz muzički program i orkestar Novice Uroševića. Takođe obezbeđeno je i posluženje, dok je za ponoć planiran vatromet.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend