Lokalne vesti

Veliko Gradište predstavilo svoju ponudu na Sajmu turizma

Posetioci su na štandu opštine Veliko Gradište, u hali 4, danas, glavnog dana predstavljanja, imali priliku da pogledaju multimedijalnoj prezentaciji, uz promotivni materijal.

Pored Srebrnog jezera – turističkog centra koji tokom sezone privuče oko 700.000 gostiju, ove godine akcenat je stavljen i na srednjovekovnu Ramsku tvrđavu koja je svoje kapije, nakon obimne rekonstrukcije, otvorila posetiocima u avgustu prošle godine.  

Tema ovogodišnje prezentacije su postignuti rezultati i akcije koje je ova opština pokrenula u cilju jačanja turističke ponude kao i investicije i primeri dobre prakse. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom opštine, a ovom prilikom najavljeni su festivali i jubileji.

Glavna tema prezentacije je Ramska tvrđava sa svojom specifičnom arhitekturom i lokacijom. Posetioci tvrđave već obilaze ovu srednjovekovnu lepoticu u pratnji domaćina, šetaju do obližnjih vidikovaca i kulturno-istorijskih lokaliteta, plove Dunavom turističkim brodom, a iskustvo koje dožive u Ramu pamtiće zasigurno još dugo. Priče o Bajazitu Drugom, grofu Lopreštiju, ali i legendarnom prelasku cara Trajana preko pontonskog mosta samo su neke od priča koje krije Ram.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend