Lokalne vesti

Veliko Gradište: Za najugroženije sugrađane 1.000 paketa pomoći

Nabavkom 1000 humanitarnih paketa opština Veliko Gradište pomoći će građanima lošeg materijalnog stanja da što lakše prebrode ovaj period kad mnogi sebi ne mogu da priušte osnovne životne potrepštine.

U prethodna dva dana predstavnici, Crvenog krsta i Centra za socijalni rad podelili su pakete pomoći sa hranom i sredstvima za higijenu u šest naselja.

Pakete pomoći dobiće ovih dana i socijalno ugrožena lica u ostalim naseljima tako da niko neće ostati nezbrinut.

Prikupljanju pomoći pridružili su se privrednici i ljudi koji su to u mogućnosti da u ovoj situaciji pomognu drugima.

Opština je uputila molbu svim ljudima dobre volje za pomoć, a uplate se mogu izvršiti na žiro račun Crvenog krsta broj 200-2365600102881-39, Crveni krst Veliko Gradište, uplata humanitarne pomoći.

Opština Veliko Gradište podeliće građanima 4.000 maski

Da se u opštini Veliko Gradište, u ovim teškim danima, brine o sugrađanima pokazuje i nabavka 4.000 zaštitnih maski.

Štab za vanredne situacije doneo je odluku da se maske, u saradnji sa Crvenim krstom, podele građanima, a kako se ističe, zaštita života sada je najveća obaveza nadležnih.

Volonteri će i tokom narednih deset dana, na gradskom trgu ispred pijace deliti higijenske maske, poštujući sve preventivne mere.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend