Lokalne vesti

Viminacijum uskoro na „Alibabi“

Viminacijum, kao jedna od destinacija u turističkoj ponudi Srbije, od novembra će biti vidljiv na kineskoj platformi „Alibaba“, tako da će svi građani Kine, ali i ostali koji trguju preko ove platforme moći da se upoznaju sa ovim lokalitetom.

Pored ove platforme, turistička ponuda Srbije biće vidljiva i na kineskim društvenim mrežama Wechat i Vejbo, koje su pandan Instagrama i Fejsbuka.

Biće vidljive i druge destinacije poput Vrnjačke banje i Palića.

Ovo je rezultat koji je postignut na međunarodnom sajmu investicija i trgovine CIFIT, koji se održava u kineskom gradu Sjamen.

Sporazum o promociji na „Alibabi“ potpisao je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend