Lokalne vesti

Virtuelnim putem do posla

Regionalni onlajn sajam, deseti po redu, pod nazivom "Virtuelni dani karijere i znanja 2019" počeo je danas i trajaće do srede 23. oktobra. Oblasti u kojima se traže radnici su trgovina, finansije, obrazovanje, a pre svega IT.

Zainteresovanim kandidatima na adresi rs.dankarijera.com, na raspolaganju je više od 300 onlajn oglasa za posao, a osim mogućnosti da pošalju prijavu oni mogu da obave i direktan razgovor sa potencijalnim poslodavcem putem čat opcija, putem kog na najlakši način mogu od samog poslodavca da dobiju informacije o uslovima rada.

Na sajmu će za sve zainteresovane biti organizovane dve panel diskusije, a na njima će se zainteresovanima obratiti poslodavci, dok će na samim panelima biti razgovota o zapošljavanju, a na drugom panelu obrađivaće se IT sfera zapošljavanja.

Sajam realizuju u zajedničkoj saradnji sajtovi Poslovi.infostud.com, Moj-posao.net iz Hrvatske, Posao.ba iz Bosne i Hercegovine i Vrabotuvanje.com.mk iz Makedonije.

Za sve posetioce organizovana je i nagradna igra, Lov na blago, gde oni mogu da osvoje vredne nagrade.

Takođe, za sve programere pripremljen je Virtuelni Hakaton, gde će najbolji programeri iz naše zemlje, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije moći da odmere svoje znanje.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend