Lokalne vesti

Više od polovine budućih srednjoškolaca upisano

U dve najtraženije srednje škole Gimnaziji i Medicinskoj po rečima anketiranih učenika, do podneva je upisano više od polovine.

U Medicinskoj školi u Požarevcu su za Boom 93 rekli da je izlaznost do podneva bila velika i da je skoro 2/3 mesta upisano. Ova škola upisuje učenike na 5 smerova. Pedagog škole Jelena Lazović kaže da je interesovanje za ovu školu bilo veliko i da se nada da će danas sva mesta biti popunjena.

U Požarevačkoj Gimnaziji kažu da je takođe bila velika izlaznost za oba smera i nadaju se da će danas svi učenici da se upišu. 

Za upis je potrebno originalno uverenje o položenom završnom ispitu, svedočanstvo o završenoj osnovnoj školi, izvod iz matične knjige rođenih, lekarsko uverenje ako je to potrebno za određeni smer.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend