Lokalne vesti

Više puta opljačkao istu kuću

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Dejana J. (34) iz Velikog Popovca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

On je osumnjičen da je više puta "pljačkao" kuću Dušana J. iz Petrovca na Mlavi, koji se nalazi na privremenom radu u inostranstvu.

Uz pomoć ključeva koje je pronašao u kući prilikom prve provale, on je od oktobra do decembra prošle godine iz kuće uzimao oružje i tehničke uređaje. Pokradene predmete prodavao je a dobijeni novac trošio na kupovinu heroina kako je izjavio u policiji.

Jedan deo pokradenih predmeta kao i ključeve od ulaznih vrata kuće oštećenog, policija je pronašla izvršenim pretresom kuće osumnjičenog.

Takođe uhapšen je i Nenad M. (29) iz Požarevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja jer je od Dejana uzeo ukradeno oružja u zamenu za heroin.

Policija je osumnjičene uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend