Lokalne vesti

Visoke temperature i redukcija u vodosnabdevanju

U Požarevcu će danas i narednih dana biti sunčano i veoma toplo vreme, uz najvišu dnevnu temperaturu i do 38 stepeni.

Prema prognozi Weather2Umbrella, najviša dnevna kretaće se oko 36 stepeni.

Duvaće slab, uglavnom južni vetar.

Prema izgledima vremena do nedelje 26. avgusta, očekuje nas sunčano i veoma toplo vreme, s maksimalnim temperaturama znatno iznad proseka.

U ponedeljak osveženje i blagi pad temeperature uz pojačan severozapadni vetar. Krajem dana i u toku noći mestimicno sa kišom i grmljavinom.

Redukcije u snabdevanju vodom

U narednom period očekuje se povećanje potrošnje vode što će izazvati poremećaj u snabdevanju vodom.

U Vodovodu kažu da se vrše pripreme za predstojeći period kako bi se održao kvalitet, a viši delovi grada u što kraćim periodima ostajali bez vode.

To, između ostalog, znači redukcije u snabdevanju, rekao je direktor tog javnog preduzeća Nenad Ratić.

Redukcije ne podrazumevaju isključivanje delova grada, već umanjenje pristiska u mreži kako bi se obezbedilo relativno ujednačeno snabdevanje svih korisnika, objasnio je on.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend