Lokalne vesti

Voda na bazenima dobra za kupanje

Voda na bazenima Sportskog centra u Požarevu i u Zabeli bezbedna je za kupanje, dok se na plaži Topoljar u Kostolcu ne preporučuje kupačima, rečeno je Boom 93 u Zavodu za javno zdravlje.

Ispravnost vode za kupanje potvrđena je na bazenima i plažama na Srebrnom jezeru, kao i na bazenima Olimpik Stamnica i Vlaški dragulj Aljudovo.

Na ostalim kupalištima i bazenima za sada nisu završena ispitivanja kvaliteta vode.

Očekuju se i rezultati ispitivanja kvaliteta vode na kaptiranim izvorima u Požarevcu i okolini. Dr Teodora Marjanović iz zavoda ističe da bi takvu vodu trebalo koristiti isključivo za tehničke potrebe zbog promenljivog kvaliteta.

Voda u gradskom vodovodu Požarevca bezbedna je za piće.

Pored povišenih vrednosti mangana, voda iz Kostolačkog vodovoda ne može da utiče na zdravlje.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend