Lokalne vesti

Vojska vezba na poligonu „Peskovi“

U periodu od 14. do 25. juna, u vremenu od 7 do 21 čas, pripadnici Specijalne brigade Vojske Srbije realizovaće multinacionalnu vežbu “Slovensko bratstvo“ na vojnom poligonu “Peskovi“, sa pripadnicima oružanih snaga Ruske federacije i oružanih snaga Republike Belorusije.

Pripadnici Specijalne brigade VS u sudejstvu sa pripadnicima oružanih snaga Ruske federacije i pripadnicima oružanih snaga Ruske federacije će biti odeveni u uniforme Vojske Srbije, oružani snaga Ruske federacije i oružanih snaga Republike Belorusije i koristiće manevarsku municiju, artificije i bojevu municiju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend