Lokalne vesti

Volonterske akcije mladih

Omladina Jazasa raspisala je konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih akcija „Mladi su zakon“.

Po završenom konkursu, Omladina Jazasa će formirati komisiju i odabrati 5 omladinskih ideja, nakon čega će biti održana obuka za pisanje i realizaciju projekta odabranim grupama. Ovim povodom izdvojeno je 1.471.166 dinara, a svaka odabrana grupa finansiraće se sa maksimalno 100 000 dinara.

Ovim putem pozivaju mlade od 15 do 35 godina da prepoznaju potrebe u svojoj sredini i da se prijave na ovaj konkurs kako bi se aktivno uključili u društvo i u rešavanje problema. Teme koju su preporučene su životna sredina, humanitarne akcije, aktivno mobilisanje i uključivanje mladih u društvo, uredjenje javnih i otvorenih prostora koji su namenjeni ili mogu da se koriste za mlade.

Na javnom dogadjaju koji je zakazan 1.oktobra, prezentovaće se koliki je pomak naprevljen i šta je to sto je promenjeno u sredinama ovih mladih ljudi, kao i  kakav su doprinos dali društvu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend