Lokalne vesti

Volonterski programi

U Međunarodnoj godini mladih i Evropskoj godini volontiranja Ministarstvo omladine i sporta finansiraće volonterske projekte kojima se aktivno doprinosi unapređenju života u lokalnim sredinama.

Omladina Jazas-a koja je izabrana je za resurs centar u Braničevskom okrugu raspisala je konkurs za registrovana omladinska udruženja i neformalne grupe mogu kandidovati projekte koji se odnose na mobilisanje mladih da se uključe u društvo, bilo da se radi o zaštiti životne sredine, uređenje prostora koji bi koristili mladi ili humanitarne akcije, kaže Zoran Jović.

On procenjuje da se poslednjih godina čine značajni pomaci kako bi  ideja volonterizma zaživela i u Srbiji.

Konkurs je otvoren do 9.juna.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend