Lokalne vesti

Vozač imao 5,41 promil alkohola

Saobraćajna policija zaustavila je u centru Smedereva vozača sa rekordnim 5,41 promilom alkohola u krvi, rečeno je u Policijskoj upravi Smedereva.

„Policija je juče, u 15.45 časova, u Karađorđevoj ulici u centru Smedereva zaustavila vozača Z. D. (56) ‘opel korse’ smederevskih registarskih oznaka koji je imao 5,41 promila alkohola u krvi“, rekao je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Smederevu Saša Nikolić.

On je odmah prebačen na zadržavanje do 12 sati do istrežnjenja, u prostorije u Velikoj Plani, dodao je Nikolić.
Standardna procedura zadržavanja do istrežnjenja sprovodi se nad svim vozačima kod kojih se ustanovi da u krvi imaju iznad 1,2 promila alkohola, dodao je Nikolić.

Vozaču Z. D. sledi prekršajna prijava sa zaprećenom kaznom od najmanje 15 dana zatvora i 14 kaznenih poena.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend