Lokalne vesti

Vrtić do kraja godine?

Novi vrtić čija izgradnja još nije ni počela „prve mališane“ primiće do kraja ove godine, navodi se u dopisu medijima iz gradske uprave. Gradonačelnik je pre samo tri dana izjavio kako očekuje da u 2011. počnu grubi radovi na zgradi.

Požarevcu je u raspodeli sredstava Nacionalnog investicionog plana odobreno 35 miliona dinara, što je manje od očekivanog i iz budžeta će biti izdvojena istovetna sredstva da bi se ušlo u investiciju.

Objekat bi trebalo da se nalazi u Drvarskoj ulici u Burjanu, sa korisnom površinom od 1.250 kvadratnih metara i kapacitetom za 150 dece na celodnevnom boravku.

U gradu je više od 400 dece prekobrojno na spiskovima za upis u celodnevni boravak. Ranije je najavljeno da će se graditi još jedan vrtić u MZ Čačalica.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend