Lokalne vesti

Vruće do subote

Vruće je u čitavoj Srbiji, a u Požarevcu je danas najviša očekivana temperatura 34 stepena. Osveženje od subote.

U narednih sedam dana vrh vrelog talasa očekuje se u četvrtak i petak, kada će se spoljne temperature kretati i do 37 stepeni.

Prema vremenskoj prognozi na internet portalima u zemlji vrućine se očekuju do kraja radne nedelje.

Spoljna temperature do subote neće se spuštati ispod 25 stepeni koliko se očekuje u jutarnjim časovima. U četvrtak i petak biće izuzetno toplo sa najvišom temperaturom od 35 do 37 stepeni.

Mali ustupak prolaznicima u centru grada dao je Vodovod, postavljanjem cisterne sa pijaćom vodom na kružnom toku.

Ukoliko se u međuvremenu ne odluče da spas od vrućine potraže na bazenima, bagerima i rekama u Požarevcu i okolini, građane prvo osveženje očekuje od subote za kada se najavljuje promena vremena i zahlađenje sa maksimalnim temperaturama koje će u proseku biti niže za 5 do 7 stepeni

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend