Lokalne vesti

Web prezentacija v.d. direktora Toplifikacije

Nekim građanima može izgledati nesvakidašnje da vršioci javne funkcije imaju ličnu internet prezentaciju. Međutim, takav je slučaj sa vršiocem dužnosti direktora Toplifikacije i članom SNS-a u Požarevcu Zoranom Repedžićem.

Na strani zoranrepedzic.com nalazi se Repedžićeva promocija na internetu. Boom 93 je pokušao da dobije potvrdu da li je ova strana napravljena uz njegovu saglasnost ili je delo nekog entuzijaste ili prijatelja, ali nam je vršilac dužnosti Toplifikacije preko telefona odgovorio da nema komentar i prekinuo vezu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend