Lokalne vesti

Za Braničevski okrug na snazi žuti meteoalarm

Republički hidrometerološki zavod je za teritoriju Braničevskog okruga proglasio žuti meteoalarm zbog prognizirane jake kiše.

Prema prognozi RHMZ-a za okrug prognozorane su padavine veće od 20 litara po metru kvadratnom. Ovakvo vreme može izazvati probleme u saobraćaju i u poljoprivredi, kao i mogućnost odrona. Iz zavoda savetuju da je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima.

Prema prognozi portala Weather2umbrella u Požarevcu se danas ne očekuje jača kiša. Jače padavine su prognozirena za vikend.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend