Lokalne vesti

Za pijaću vodu u Kličevcu

Stanovnici sela Kličevac bi za godinu mogli da dobiju uslovno snabdevanje pijaćom vodom. Selo nema vodovodnu mrežu, a većina individualnih bunara je zagađeno nitratima.

Za realizaciju vodoizvorišta sa dva bunara za selo Kličevac Teroelektrane i kopovi su obezbedile sredstva, a radove izvodi preduzeće Georad.

Direktor Georada Zoran Vuković izrazio je očekivanje da će stanovnici Kličevca pijaću vodu dobiti naredne godine.

Iako postoje određeni problemi sa investicionim i remontnim obavezama, TE KO se trudi da ovu investiciju dovede do kraja u čemu će istrajati, kazao je generalni direktor prvrednog društva Dragan Jovanović.

Kako kaže predsednik Saveta Mesne zajednice Kličevac Novica Arsić, projekat mreže u selu je u izradi, a mogla bi da počne da se gradi od proleća naredne godine.

Kličevac ima 520 domaćinstava.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend