Lokalne vesti

Za sport opredeljeno 25 miliona dinara

Tokom zasedanja veća opštine Kučevo, raspodeljen je novac koji će ove godine biti iskorišćen za sport. U skladu sa predlogom radnog tela, raspodeljeno je 25 miliona dinara, od 29 miliona koliko je bilo planirano.

Na zasedanju je takođe doneta odluka o iznošenju predloga Lokalne strategijeodrživog razvija opštine Kučevo pred odbornike.

Pored ovoga usvojen je i predlog renoviranja i adaptacije pojedinih objekata u vlasništvu opštine među kojima su zgrada mesne zajednice, poslovni prostor u ulici Svetog Save, objekat preko puta državne apoteke.

Doneta je pdluka da se prvim ovogodišnjim rebalansom budžeta opredele sredstva kako bi bio rešen problem vodosnabdevanja u Rabrovu, a sredstva će biti upotrebljena za izradu projektne dokumentacije, hidrogeološka ispitivanja i za izvođenje svih radova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend